Известие

Collapse
No announcement yet.

Обучение на ключ за централно заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вероятността да му трябва кода при клонирането е съизмерима с това в следващата минута земята да бъде ударена от метеорит и да измрем всички.
    Ако четеш този пост, значи вероятността е отминала и също толкова вероятно ще му трябва код-а за имобилайзера на човека, за да му клонират ключа.
    Иначе си прав. Или ще му трябва кода, или няма да му трябва. Не ми се вярва да му трябват да кажем първата и третата цифра, за да допуснем и 3-ти вариант.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Вероятността да му трябва кода при клонирането е съизмерима с това в следващата минута земята да бъде ударена от метеорит и да измрем всички.
      Ако четеш този пост, значи вероятността е отминала и също толкова вероятно ще му трябва код-а за имобилайзера на човека, за да му клонират ключа.
      Иначе си прав. Или ще му трябва кода, или няма да му трябва. Не ми се вярва да му трябват да кажем първата и третата цифра, за да допуснем и 3-ти вариант.
      Тапишонка, допитай се до ключар преди да спамиш. В момента в който дадеш на контакт, в ключа (за код 3 става въпрос) се записва нов код. И ако пъхнеш другия ключ - ще получиш дуки разрешение за запалване. Това му викат скачащ код. Иначе колата ще ти разпознае, че този ключ е за нея по друго, философе

Comment

Като спрете да се заяждате някой ще може ли да ми отговори по същество? Искам да си извадя ключ с дистанционно, който да командва централното, но нямам нито пин код на ключа нито код на имобилайзера. Какви са ми опциите и можете ли да препоръчате кадърен ключар, при който да ида? Ако заради заяждането не искате да пускате отговор в темата, може и на лично.
        Alfa Romeo Brera 2.4JTD 260 whp

Alfa Romeo 147 Q2 1.9 JTDm 16V 273whp - EX

Comment

София, Арсеналски 65, SOS ключари - знаят за какво иде реч, имат и апаратура

Comment

Благодаря.

Comment

Аз пък ползвах тези за да ми направят 2ри ключ със оригинално дистанционно и останах много доволен. Може да погледнеш и тях, най малко да сравниш цените.
              Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                София, Арсеналски 65, SOS ключари - знаят за какво иде реч, имат и апаратура
                Първоначално публикувано от xen0s Покажи съобщение
                Аз пък ползвах тези за да ми направят 2ри ключ със оригинално дистанционно и останах много доволен. Може да погледнеш и тях, най малко да сравниш цените.
                Оригинално дистанционно имаш предвид с лого на АР и тн?

Comment

Да, със същите бутони с механизъм за отваряне - от до. Като качество също не мога да намеря разлика спрямо оригинала който ми дойде с колата.
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

Уф...
                    Ключове с код 2 и 3 не се клонират, а се вписват в свободен регистър. Ако ги клонираш, на следващо палене един от двата е за боклука. Доколкото съм запознат, пина може да се "извади" от имото или от ЕКУ-то, но при всички случаи, хората занимаващи се с това могат да ти направят ключ и без да го имаш. Платките на дистанционните се настройват, също като тези на алармите.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Уф...
                      Ключове с код 2 и 3 не се клонират, а се вписват в свободен регистър. Ако ги клонираш, на следващо палене един от двата е за боклука. Доколкото съм запознат, пина може да се "извади" от имото или от ЕКУ-то, но при всички случаи, хората занимаващи се с това могат да ти направят ключ и без да го имаш. Платките на дистанционните се настройват, също като тези на алармите.
                      Половината ти пост е верен, половината не е точен. По-горе съм написал истината, ама ако щете ми вярвайте

Comment

Working...
                      X